Disse møbler bør du have i din spisestue

I en spisestue er det vigtigt at have møbler, der skaber en behagelig og funktionel spiseplads i hverdagen, men også når familie og venner er på besøg. 

Ved at inkludere specifikke møbler og tilbehør i din spisestue kan du skabe en skøn spiseplads, der er egnet til begge dele. Husk at vælge møbler, der passer til din personlige stil og indretning. Derudover bør møblerne også være med til at skabe en indbydende atmosfære for dig selv og dine gæster.

Spisebordet er et centralt møbel

Et spisebord er et centralt møbel i spisestuen, da det er her, at maden bliver serveret. Det er også her, at alle samles for at spise. Vælg altid et spisebord i en størrelse, der passer til rummet, pladsen og antallet af personer, du forventer, der skal sidde ved det. 

Du skal desuden finde ud af, om du vil have et rundt spisebord, et firkantet spisebord eller et aflangt spisebord. Der er fordele og ulemper ved hver type bord, så du bør vælge et, der passer godt ind i din spisestue.

Behagelige spisestuestole er et must

Sørg for at spisestuestolene til spisebordet passer perfekt i størrelsen og højden for at få en harmonisk og funktionel spiseplads. Vælg altid stole, der er behagelige at sidde i og som passer stilmæssigt til spisebordet samt resten af din indretningsstil.

Et elegant vitrineskab til opbevaring

Et vitrineskab er en elegant måde at opbevare og vise dit fineste porcelæn m.m. frem. Udover at være godt til opbevaring er det også et dekorativt element i en spisestue.