Skærebræt træ ikea

Skærebrætter til stort og småt – IKEA

Skærebrætter til stort og småt – Find dit nye skærebræt her – IKEA

Skærebræt i træ eller plastik – Find det hos IKEA, hvor vi både har små og store skærebrætter, der også kan bruges som rustikke serveringsfade.

LÄMPLIG Skærebræt, bambus, 46×53 cm – IKEA

LÄMPLIG Skærebræt, bambus – IKEA

LÄMPLIG Skærebræt, bambus. Kød- og frugtsaft opsamles i skærebrættets udfræsede rille, så det ikke løber ud på køkkenbordet. Fremstillet af bambus, der er et slidstærkt naturmateriale, som er nemt at vedligeholde og samtidig skåner dine knive.

APTITLIG Skærebræt, bambus, 45×28 cm – IKEA

APTITLIG Skærebræt, bambus, 45×28 cm Nemt at vedligeholde og bruge – bambus er et naturmateriale, som giver dit køkken farve og varme, og samtidig er det et slidstærkt materiale, som gør det til en fornøjelse at skære og hakke.

NORRSJÖN Skærebræt, eg, 44×42 cm – IKEA

NORRSJÖN Skærebræt, eg – IKEA

NORRSJÖN Skærebræt, eg. Designet til at passe hen over NORRSJÖN vaske. Dette skærebræt af eg kan ligge hen over vasken og er et slidstærkt underlag, der beskytter dine knive og samtidig fungerer som en praktisk og smuk forlængelse af din bordplade.

PROPPMÄTT Skærebræt, bøgetræ, 30×15 cm – IKEA

PROPPMÄTT Skærebræt, bøgetræ, 30×15 cm Fremstillet af massivt træ, der er et holdbart naturmateriale, som skåner dine knive. Du kan også bruge skærebrættet som serveringsbakke til madvarer, f.eks. ost eller pålæg. Nem at opbevare og hænge op i hullet i håndtaget.

SMÅÄTA Skærebræt, akacie, 72×28 cm – IKEA

SMÅÄTA Skærebræt, akacie – IKEA

SMÅÄTA Skærebræt, akacie. Fremstillet af massivt træ, der er et holdbart naturmateriale, som skåner dine knive. Du kan også bruge skærebrættet som serveringsbakke til madvarer, f.

PROPPMÄTT Skærebræt, bøgetræ, 45×28 cm – IKEA

PROPPMÄTT Skærebræt, bøgetræ, 45×28 cm Fremstillet af massivt træ, der er et holdbart naturmateriale, som skåner dine knive. Kan placeres over BOHOLMEN, BREDSKÄR eller FYNDIG vask for at få ekstra arbejdsplads til at tilberede madvarer. Nem at opbevare og hænge op i hullet i håndtaget.

HÖGSMA Skærebræt, bambus, 42×31 cm – IKEA

HÖGSMA Skærebræt, bambus – IKEA

HÖGSMA Skærebræt, bambus. Fremstillet af bambus, der er et slidstærkt naturmateriale, som er nemt at vedligeholde og samtidig skåner dine knive. Praktisk skærebræt af bambus, som også kan bruges som låg på RÅSKOG rullebord.

APTITLIG Skærebræt, bambus, 45×36 cm – IKEA

APTITLIG Skærebræt, bambus, 45×36 cm Nemt at vedligeholde og bruge – bambus er et naturmateriale, som giver dit køkken farve og varme, og samtidig er det et slidstærkt materiale, som gør det til en fornøjelse at skære og hakke. Vægten gør underlaget stabilt at skære på.

Keywords: skærebræt træ ikea, tapasbræt ikea