Sdu optagelse kontakt

Har du spørgsmål om uddannelsen til … – Syddansk Universitet

Har du spørgsmål om uddannelsen til Civilingeniør i Fysik og Teknologi (bachelor). Klik her! – SDU

Optag (kandidat) Syddansk Universitet · Campusvej 55 · Odense M – DK-5230 · Telefon: +45 6550 1052.

Har du spørgsmål om uddannelsen eller brug for vejledning til dit studievalg , så har du flere forskellige muligheder. Læs om dine muligheder her!

Kontakt Optagelse – SDU

Kontakt vores vejledere · Ring til 65501051 · Kig forbi · Mere hjælp til dig · Del siden på · Relateret indhold · Vi inspireres af talentfulde og motiverede …

Skal du have styr på hvordan du søger ind på en kandidatuddannelse? Er du i tvivl om du opfylder adgangskravene? Vi hjælper dig med at få overblikket.

Kontakt vejledningen (bachelor) på SDU

Kontakt vejledningen (bachelor) på SDU – SDU

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål vedrørende din optagelse på SDU. Ansøgere med en dansk adgangsgivende eksamen kan kontakte os på …

Er du i tvivl om, hvad du vil læse? Skal du have styr på hvordan du søger ind på en bacheloruddannelse? Er du i tvivl om du opfylder adgangskravene? Vi hjælper dig med at få overblikket.

Optagelse på SDU – Følg din ansøgning her!

Ring til os på 6550 1052 mandag til fredag kl. 10-12. Eller send os din besked via SPOC. Kontakt og vejledning …

Sådan søger du optagelse på en kandidatuddannelse – SDU

Hvis du har spørgsmål til SDUs udbud af efter- og videreuddannelser eller hvis du ønsker vejledning til at træffe det rigtige valg, kan du kontakte Uddannelse …

Se hvordan du opretter din ansøgning om optagelse på en af SDU’s kandidatuddannelser

Kontakt os – SDU

Hvis du har spørgsmål om optagelse på en kandidatuddannelse på SDU, er du velkommen til at kontakte kandidatoptagelsen på www.sdu.dk/spoc eller tlf.

Har du spørgsmål om uddannelsen til … – Syddansk Universitet

Har du tidligere studeret? Kontakt vejledningen. Når du har sendt din ansøgning. Du modtager en kvitteringsmail fra optagelse.

Ansøg om optagelse på vores bacheloruddannelser! – SDU

Søg bachelor – Ansøg om optagelse på vores bacheloruddannelser! – SDU

Da den faglige vejleder selv er studerende, kan du forvente et par dages svartid. Spørgsmål om optagelse og adgangskrav? Optagelsen på SDU hjælper dig med …

Hvad skal din ansøgning indeholde og hvordan bliver din ansøgning vurderet? Få svar på dine spørgsmål angående din ansøgning til bacheloruddannelsen her!

Kontakt os på Dansk (kandidat) – SDU – Syddansk Universitet

Kontakt os på Dansk (kandidat) – Læs om kurser, fag, skema og undervisning her! – SDU

Kontakt vejlederne i Optagelse. Optagelse hjælper dig med spørgsmål om, hvordan du kommer ind på uddannelsen. De kender alt til adgangskrav, karakterkrav, …

Læs mere om Dansk (kandidat). Vi har samlet al information om de kurser og fag du skal have på uddannelsen, lige som du kan se det skema du vil møde.

Kontakt de ansvarlige på Psykologi-uddannelsen! – SDU

Kontakt de ansvarlige på Psykologi-uddannelsen! – Se her! – SDU

På denne side findes en oversigt over kontaktoplysninger på de uddannelsesansvarlige for bacheloruddannelsen i Psykologi. Se oversigten!

Keywords: sdu optagelse kontakt