Sandspartel jem og fix

Sandspartel H 10 liter hvid – Stabile – Jem & Fix

Sandspartel H 10 liter – Stabile | jem & fix

Stabile sandspartel M er en let, latexbaseret spartelmasse, der bruges til væg og loft ved udspartling af samlinger på gipsplader, spånplader, beton, letbeton, …

Stabile sandspartel H bruges til plet- og fuldspartling på vægge, lofter og lignende. Den er god til groft arbejde og til indendørs brug. Indeholder 10 liter og er hvid. Køb spartelmasse hos jem & fix.

Sandspartel M 10 liter lys grå – Stabile – Jem & Fix

Sandspartel M 10 liter lys grå – Stabile | jem & fix

Når man skal spartle en væg, er det vigtigt at have gode redskaber ved hånden, og en god spartel er alfa og omega for et pænt og glat resultat.

Stabile sandspartel bruges til udspartling af samlinger på fx gipsplader og letbeton. Kan også bruges til fuldspartling. Den er lys grå. Til indendørs brug og indeholder 10 liter. Køb spartelmasse hos jem & fix.

Spartelmasse og polyfilla til lave priser – køb i jem & fix

16. dec. 2020 — Medium sandspartel fra Jem og Fix er super at arbejde med. Den er cremet og nem at smøre på. Og som en ekstra bonus er den nem at slibe …

I jem & fix har vi masser af billig spartelmasse og polyfilla til alle store og små spartelopgaver. Se udvalget og køb online her

Spartelmasse medium 3 liter – Luxi – Jem & Fix

Spartelmasse medium 3 liter – Luxi | jem & fix

Luxi medium spartelmasse bruges til plet- og fuldspartling af vægge og lofter. Kan hæfte på fx beton, letbeton og gips. Den er klar til brug og til anvendelse indendørs. Indeholder 3 liter. Køb spartelmasse hos jem & fix.

Grovspartel 9 liter – Luxi – Jem & Fix

Grovspartel 9 liter – Luxi | jem & fix

Luxi grovspartel til spartling og reparation af vægge og lofter. Altid fast lav pris hos jem & fix.

Spartelsæt med 6 dele – Jem & Fix

Spartelsæt med 6 dele | jem & fix

Spartelsæt til de fleste spartelopgaver i hjemmet. Sættet består af 6 dele, som har følgende størrelser 50 mm, 80 mm, 100 mm, 120 mm, 150 mm og 350 mm.

Spartler og fugeredskaber – se udvalget hos jem & fix

Skal du i gang med et maleprojekt derhjemme? Ofte kan det være en god idé at spartle, inden man går i gang med at male. Se vores store sortiment her.

Sprøjtespartel medium 15 liter – Luxi | Køb spartel i jem & fix

Sprøjtespartel til fuldspartling af puds, beton og malede overflader. Klar-til-brug med en rækkeevne på 0,5-1 m² pr. liter. Køb sprøjtespartel billigt i jem & fix.

Grovspartel 3 liter – Luxi – Jem & Fix

Grovspartel 3 liter – Luxi | jem & fix

Grovspartel fra Luxi til reparation af vægge og lofte. Altid fast lav pris hos jem & fix. Se udvalget her.

Hvilken sandspartel? – Lav-det-selv.dk

Hvilken sandspartel? | Lav-det-selv.dk

Jeg skal til at spartle en gasbeton væg, og skal derfor have fat i noget spartelmasse. Jeg regner med at 1. spartle 2. slibe 3. spartle igen 4. slibe…

Keywords: sandspartel jem og fix