Køleskuffer ikea

RÅKALL Køl/fryser, IKEA 500 integreret, 153/79 l

RÅKALL Køl/fryser, IKEA 500 integreret, 153/79 l – IKEA

Stort udvalg af intergrerbare køleskabe med eller uden fryser, der passer til alle behov – fyldt med praktiske funktioner.

RÅKALL Køl/fryser, IKEA 500 integreret, 153/79 l Køleskab/fryser med flytbare hylder og flaskehylde, så du kan tilpasse pladsen efter dit behov. Giv dit køkken et sammenhængende udseende ved at skjule det i et skab med en låge, der matcher resten af køkkenet.

Find dit indbygningskøleskab med eller uden fryser her – IKEA

Find dit indbygningskøleskab med eller uden fryser her – IKEA

Hos IKEA kan du både få enkelte køleskabe eller frysere men også køleskabe med fryser. Et køle-/fryseskab kan være praktisk hvis du har mindre plads i køkkenet …

Stort udvalg af intergrerbare køleskabe med eller uden fryser, der passer til alle behov – fyldt med praktiske funktioner.

Find køleskab, fryser eller køle-fryseskab her – IKEA

Find køleskab, fryser eller køle-fryseskab her – IKEA

Flere varianterVINTERKALL. Køleskab/fryser med dobbeltdør, 341/171 l, sort. VINTERKALL Køleskab/fryser med dobbeltdør, IKEA 700 fritstående/rustfrit stål, …

Stort udvalg af energieffektive køleskabe, frysere eller køle-fryseskabe i forskellige modeller med mange funktioner. Hold madvarerne friske i længere tid.

VINTERKALL Køleskab/fryser med dobbeltdør, IKEA 700 …

VINTERKALL Køleskab/fryser med dobbeltdør, IKEA 700 fritstående/rustfrit stål, 341/171 l – IKEA

VINTERKALL Køleskab/fryser med dobbeltdør, IKEA 700 fritstående/rustfrit stål, 341/171 l Dette ekstra brede køleskab/fryser har plads til mere, giver et godt overblik og gør det nemt at nå madvarerne. Temperatur- og luftfugtighedskontrol i køleskabsskufferne gør det muligt at tilpasse indstillingerne til indholdet.

TINAD Køl/fryser, IKEA 550 integreret, 210/79 l – IKEA

TINAD Køl/fryser, IKEA 550 integreret, 210/79 l Køleskab/fryser med flytbare hylder og flaskehylde, så du kan tilpasse pladsen efter dit behov. Giv dit køkken et sammenhængende udseende ved at skjule det i et skab med en låge, der matcher resten af køkkenet.

PÅKALLA Køl/fryser, IKEA 300 fritstående/hvid, 216/95 l

PÅKALLA Køl/fryser, IKEA 300 fritstående/hvid, 216/95 l – IKEA

PÅKALLA Køl/fryser, IKEA 300 fritstående/hvid, 216/95 l Køleskab/fryser i hvid med et rent og enkelt design med integrerede greb, der giver et stilrent udtryk. Med de flytbare opbevaringsskuffer i køleskabslågen kan du få plads til flasker i forskellige højder.

SMÅFRUSEN Køleskab til underbygning, IKEA 500 …

SMÅFRUSEN Køleskab til underbygning, IKEA 500 integreret/hvid, 134 l – IKEA

SMÅFRUSEN Køleskab til underbygning, IKEA 500 integreret/hvid, 134 l Dette lille køleskab er praktisk i et lille køkken, fordi det kan placeres under køkkenbordet imellem to skabe. Vælg en låge, der matcher resten af køkkenet, og skab et ensartet udtryk.

Køleskabe og frysere til METOD – IKEA

Køleskabe og frysere til METOD – IKEA

Køleskabe og frysere til METOD

KÖLDGRADER Køl/fryser, IKEA 750 integreret, 213/61 l

KÖLDGRADER Køl/fryser, IKEA 750 integreret, 213/61 l – IKEA

KÖLDGRADER Køl/fryser, IKEA 750 integreret, 213/61 l Rummeligt køleskab/fryser med automatisk afrimning og smarte opbevaringsløsninger, der holder dine madvarer friske længere. Gi’ dit køkken et sammenhængende udseende ved at skjule det i et skab med en låge, der matcher resten af køkkenet.

Keywords: køleskuffer ikea