Isolering jem og fix

Billig isolering til et varmt og sundt indeklima | jem & fix

Her finder du fx cement, beton, mørtel, sand og grus samt isoleringsplader, og du er hurtigt klar til at fixe det selv.

Spar penge på varmeregningen med en god isolering af boligen. Find et godt udvalg af isolering hos jem & fix til konkurrencedygtige lave priser.

Konstruktion og isolering – find det hele i jem & fix

En anden metode til isolering af et ubeboet loft, er at få blæst isoleringsgranulat ud over loftet. Isoleringsgranulat kan bestå af papirisolering, som er …

Skal du i gang med at bygge nyt eller renovere derhjemme? Så kig forbi jem & fix – vi har altid lave priser på alt det, du skal bruge

BEWI isoleringsplade 50 mm | Køb isolering i jem & fix

Dit nye stykke isolering kan du nu reparere det nederste isoleringslag med. Ud fra de retningslinier kan du lægge al din isolering, så det dækker hele loftet.

BEWI isoleringsplade på 50 mm til terrændæk i beton og til kuldeadskillelse ved murefalse. Kan tilpasses med kniv. Køb isoleringsplader i jem & fix.

BEWI gulvisoleringsplade G60 100 mm – Jem & Fix

BEWI gulvisoleringsplade G60 100 mm | Køb isolering i jem & fix

Gulisolering fra BEWI på 100 mm er et effektivt EPS isoleringsmateriale, der anvendes som isolering i byggerier. Køb gulvisoleringsplader af høj kvalitet hos jem & fix.

Isolering af indvendige vægge – Jem & Fix

Isolering af indvendige vægge | jem & fix

Se hvor nemt det er at isolere dine vægge selv. Gode guides og film på jemogfix.dk. Klik her.

Tips og trix til efterisolering af loftet – Jem & Fix

Tips og trix til efterisolering af loftet | jem & fix

Du kan selv efterisolere dit loft med glasuld. Din varmeregning kan sænkes og værdien på huset forøges. Se mere på jemogfix.dk om hvordan du efterisolerer.

Efterisoler dit tag og spar på varmeregningen – Jem & Fix

Efterisoler dit tag og spar på varmeregningen | jem & fix

Se hvor nemt det er at få ekstra penge i lommen med at efterisolere dit hus. Se gode fix det selv-film og læs guides for husets projekter på jemogfix.dk.

Glasuld ISOVER Basic formstykker 70 mm – Jem & Fix

Glasuld ISOVER Basic formstykker 70 mm | Køb hos jem & fix

ISOVER glasuld er et kvalitetsprodukt til isolering af huse. Det er vandafvisende, nemt at skære i, ubrandbart og formstabilt. Køb glasuld hos jem & fix.

Keywords: isolering jem og fix, astro foil jem og fix, flamingoplader jem og fix, isolering priser jem og fix, rockwool priser jem og fix