Debatten facebook

Debatten – DR – Startside | Facebook

Debatten – DR – Startside

Den officielle side for “Debatten” på DR2 – programmet, hvor Danmarks stærkeste …

Debatten – DR. 170.876 Synes godt om · 5628 taler om dette. Danmarks stærkeste stemmer diskuterer tidens sværeste beslutninger. Direkte fra DR-Byen…

Debatten – DR2 LIGE NU: REFORM-AMOK IGEN? – Er vækst…

Er vækst vigtigere end lighed? – Hvad skal Danmark tjene penge på: produktion eller viden? – Hvad har Danmark lært af coronakrisen? Deltag i debatten her.

Debatten på folkemødet / DR2 | – Hvorfor er du så grådig efter …

Jacob modererer debatten i en Facebook-gruppe om Allerød: ‘Jeg er blevet kaldt ”Hr. Nordkorea”’ | Indland | DR

14. apr. 2022 — 15.000 frivillige styrer debatten på Facebook. Det viser ny, stor undersøgelse, der har kortlagt danskernes vaner på det sociale medie.

15.000 frivillige styrer debatten på Facebook. Det viser ny, stor undersøgelse, der har kortlagt danskernes vaner på det sociale medie.

Debatten: Børnene hjem fra Syrien? / DR2 | By DR2 – Facebook

Debatten flyder på Facebook | Sygeplejersken, DSR | Sygeplejersken 2017, nr. 2

Debatten flyder på Facebook. Der er højt til loftet i DSR’s nye lukkede facebookgruppe, hvor medlemmer kan byde ind med idéer og perspektiver til fornyelse …

Der er højt til loftet i DSR’s nye lukkede facebookgruppe, hvor medlemmer kan byde ind med idéer og perspektiver til fornyelse af organisationen og fremtidens faglige fællesskaber.

Jacob modererer debatten i en Facebook-gruppe om Allerød

Vores hjerner degenererer af Facebook-debatten – politiken.dk

23. jan. 2016 — Vores hjerner degenererer af Facebook-debatten. Vores evne til at debattere intelligent er ødelagt med de sociale medier.

Vores evne til at debattere intelligent er ødelagt med de sociale medier. Vi må tilbage til at skrive breve til dem, vi er uenige med.

Debatten flyder på Facebook | Sygeplejersken, DSR

Debatten raser på Facebook: Må man vise Henrik Dahl i naziuniform?

23. feb. 2015 — Digteren Yahya Hassan har på Facebook afprøvet grænserne for ytringsfriheden. Bl.a. ved at kalde debattøren Henrik Dahl for et …

Digteren Yahya Hassan har på Facebook afprøvet grænserne for ytringsfriheden. Bl.a. ved at kalde debattøren Henrik Dahl for et »højreorienteret svin« og true Radio 24Syvs Mads Brügger med sine fætre.

Keywords: debatten facebook