Badevand app

Badevand i App Store

Badevand giver dig prognoser for vandkvaliteten og vejret ved en række danske badestrande. Vælg kortvisning og du ser, hvor strandene ligger.

Læs anmeldelser, sammenlign kundevurderinger, se skærmbilleder, og læs mere om Badevand. Download Badevand til din iPhone, iPad eller iPod touch.

Badevand – Apps i Google Play

Badevand giver dig prognoser for vandkvaliteten og vejret ved en række danske badestrande. Vælg kortvisning og du ser, hvor strandende ligger.

Badevand fortæller dig om det er værd at tage til stranden. Er vandet ok?

Dansk Badevandstemperatur – En App til at se temperaturen i …

Dansk Badevandstemperatur – En App til at se temperaturen i de danske farvande og strande.

2. jun. 2021 — Følg med i den opdateret temperatur på badevandet omkring dig på over 100 målepunkter i Danmark, og flere kommer til efterhånden.

Badevand i Danmark | Badevandet i Danmark

Badevand i Danmark – Få vist kvalitet og temperatur hurtigt her. Prognose for de næste dage samt klassisk vejrudsigt fra DMI.

Badevand i Danmark – Få vist kvalitet og temperatur hurtigt her. Prognose for de næste dage samt klassisk vejrudsigt fra DMI. Du finder også Instagrambilleder for badestederne.

Badevandsudsigten

Badevand på din smartphone! Du kan også få badevandsprognosen til iPhone og Android. Søg efter “badevand” eller klik herunder.

Vil du vide om der er gode udsigter for en tur til stranden? Klik på et flag og se badevandets kvalitet og strandvejret. Rødt flag = sundhedsrisiko ved badning.

Ny app i App Store: Badevand for TrygFonden

Ny app i App Store: Badevand for TrygFonden – iPhone og Android app udvikling

10. jul. 2010 — Sammen med Klean har vi udviklet endnu en sommer-app. Dene gang til TrygFonden med navnet Badevand. Badevand viser information om …

Udvikling af iPhone og Android apps. Greener Pastures er et dansk softwarehus specialiseret i apps og mobile løsninger.

Hvor varmt er badevandet? Sådan tjekker du temperaturen

17. jul. 2018 — Badevandstemperaturen kan tjekkes på smartphonen. Her er den bedste app, når du skal vide om det er strandvejr. badevand strand …

Nyhed til vandhunde: Ny app advarer mod beskidt badevand

Nyhed til vandhunde: Ny app advarer mod beskidt badevand | jv.dk

20. maj 2013 — Den nye app og varslingssystem er klar før 1. juni, hvor badesæsonen begynder. På Android-smartphones finder man app’en ved at søge på badevand, …

BØLGEN BLÅ: Strandgæster i Kolding får denne sommer mulighed for at følge med i, om der er optræk til for mange bakterier i vandet ved kommunens badestrande.Kolding Kommune og Kolding Spildevand er i år gået sammen om at lancere en ny app med et varslingssystem, der kan fortælle folk, hvornår vind- ..

Hent app’en Badevand | By Svendborg Kommune – Facebook

Badevand

Badevand. Ved Lodsparken er badevandet så rent, at du kan bade i det … Du kan også hente den gratis app “Badevand” på din smartphone.

Keywords: badevand app